2009/09/14

Vanity Fair

Picture taken after tonight´s spinning/kettlebell-class,
11 weeks after deliveryMO:

Two questions asked completely out of vanity:

1. Will one´s midriff EVER be the same??? (read: as it was before giving birth...)
2. WHEN will I be able to wear my old jeans again???

Please, you are welcome to share your own experiences in this matter, good or bad, happy or sad.... :).

.

4 comments:

mary said...

Darling Mo det tog ett helt år att komma tillbaka till mitt vanliga jag efter bägge barnen. Men så har jag hållt länge oxå. O länge till har ja tänkt att going strong.
So have no rush. Snabba förändringar har säkert ett högre pris. Tänk på rynkorna !!!! Föreställ dig en ballong som blåses upp och hastigt töms på luft. Går an första gången=förstföderska vid 20-25. Jag var det inte-inte du heller. So go easy be patient. U look FAB 10 !!!!!!

Jenny said...

Jag har ju ingen egen erfarenhet av barnafödande, men måste säga att om jag ser ut som du 11 v efter förlossning kommer jag gråta glädjetårar! :)

Stor kram

Camilla Porsman said...

Ja och nej. :-) För dig kommer det gå fortare än för de flesta andra eftersom du tränar så mycket (de flesta hinner max med tre pass i veckan, många inte ens det eftersom de inte har den sorts support du har från P). Så, midjestorleken blir nog vad den varit, även om det tar lite tid. Med tanke på att det växt en helt ny liten människa i magen är det ju egentligen inte så konstigt. Magstyrkan får du garanterat tillbaka, även om jag vet att det är frustrerande att känna vilken tid det tar. Huden - ja, det är väl det knepigaste. Stående rakt upp och ner kommer du inte se någon skillnad mot tidigare. När du böjer dig framåt... ja, då lär det förmodligen synas lite. Åtminstone är det min erfarenhet, och jag blev ju också mamma efter 30.
Vill minnas att det gick snabbare att komma tillbaka efter första barnet än efter andra. Å andra sidan förändrades annat också (smalare höfter, mindre bröst jämfört med tidigare) efter avslutade amningar, så helheten är annorlunda hur som helst. Fråga inte hur det blir som tidigare (livet blir aldrig någonsin som tidigare ;-)) utan hur det blir bästa möjliga givet förutsättningarna just nu. Visst tar det tid att återhämta sig, men du har fått en kanonstart och jag tror nog du kommer att glida runt i de där skinnbyxorna du skrev om i ett tidigare inlägg betydligt fortare än vad du förmodligen väntar dig just nu. ;-) Kram!

mojo said...

Mary,
bara så du vet: du är en outtömlig källa av inspiration, härliga kvinna!

Jenny,
tusen tack för en otroligt värmande komplimang!

Camilla,
Tack för fint svar!
Jag såg en fantastiskt vacker bild på dig och (tror jag) Vin, när han inte var speciellt gammal (på din blogg om jag inte minns fel) and you looked AMAZING!
Skinnbyxorna hägrar i horizonten, lovar att hålla dig uppdaterd! :)

Kramar
Mo