2008/10/16

FEAR FACTOR

All my bags are packed and.... no not really, but by this evening they will be:)

But before I leave for London I am teaching A BodyJam class, two Yoga classes, one meditation class and inbetween I am planning on attending a BodyPump class early early in the morning!
Guesse if I will enjoy the train ride down to Skåne after that :? Yeahh!


Before I go, wanted to share a source of inspirition of mine:Rädsla är vägen till framgång


Rädsla är en enorm drivkraft i våra liv. Den kan styra oss att göra de konstigaste saker och den kan förlama oss till att inte göra någonting. Men den kan också vara en katalysator till handling och på så sätt bidra till äkta framgång, i våra egna ögon. Rädslan för att leva ett helt liv av bara plast och yta kan – när vi fått insikten om hur det ligger till - få oss att gå genom eld för det vi innerst inne tror på. Utan att fiska efter grannens tyckande. Det finns få tillfällen då vi känner oss så levande som då vi gör det vi är rädda för och rädslan är därför en vän, inte en fiende.


De flesta av oss är rädda för andra, helt vanliga människor. Vi är rädda för vad de ska tycka om oss, vad de ska hitta på om vi inte har kontroll över dem och för att de ska döma oss om vi visar vårt trasiga inre, våra drömmar eller vår oglamorösa morgonrutin. Det är lätt att glömma att vi alla är människor och att vår storhet ligger just i att vara både liten, rädd och – människa.

Det är inte konstigt att vi är rädda för varandra när vi själva målar upp en fasad som kanske inte alltid stämmer helt överens med verkligheten. Och om vi gör det finns ju risken att alla andra också gör det och hur ska vi då kunna lita på att dem? Det fina är att det enda vi behöver öva på är att vara människor och inte utställningsobjekt. När vi slutar jämföra våra insidor med andra människors utsidor blir det så mycket lättare att se varandra på riktigt.


Om vi vill bli berörda av och beröra andra människor och måste vi kliva ur alla de roller vi skapat. Släppa den polerade bilden av oss själva och istället kliva i den självklara sanningen om dem vi är. Sanningen som säger att vi kan vara små och stora samtidigt, rädda och modiga på en och samma gång och framgångsrika trots att vi inte har koll på precis allt. Inre framgång leder oftast till yttre framgång och för att nå den behöver vi inte göra någonting alls. Bara vara precis dem vi är och lita på att om vi tar aktiva, medvetna och modiga steg varje dag så kommer framtiden att ge oss precis det vi behöver.
So True!!!

JoNo comments: