2008/09/04

KOMPLETT KONTRAST

Mitt tips denna Höst:

Vad är komplett kontrast?

Vi är företaget som vill hjälpa Dig att se alla livets möjligheter där kontrasterna skapar förutsättningar för både kropp och själ till en tillvaro så komplett som möjligt utifrån Dina egna förutsättningar. Ofta är det de små detaljerna, enkelheten, som får oss att se och uppleva skönheten, både på insidan och på utsidan. Vi kryddar livet med följande ingredienser för att skapa en kontrast som blir komplett.
Inredning
Feng Shui
Hälsa
Mat
Skönhet

HÖSTENS KURSER – 08

INRED DITT HEM MED PRAKTISK FENG SHUI
Grundkurs steg 1En dag fylld av inspiration och kunskap i feng shui för ditt hem. Upptäck det enkla sättet att skapa lycka, hälsa och harmoni. Hur påverkas vi och vår omgivning av olika färger? Du får kunskap till att välja färger i ditt hem. Möblering, sittplatser och möblernas former påverkar dina energier i hemmet. Vi ger dig nycklarna till förändring!
Datum: 27 september, 9.30 – 16.00

Kursledare: Lena Andersson, Isabel Spinnars

FENG SHUI KRING MÅLTIDENVårt välbefinnande är starkt kopplat till maten vi äter. Varje dag har vi en fantastisk möjlighet att flera gånger ”tanka” med näring för både kropp och själ. Utnyttja de egna inneboende resurser från dina sinnen – doft, smak, känsel, syn och hörsel – njut! Upptäck glädjen med livskraftiga fräscha råvaror, härligt doftande tillagning och hur en vacker miljö på och kring matplatsen tillsammans ger den livgivande näring vi behöver.
Datum: 18 oktober, 9.30 – 16.00
Kursledare: Isabel Spinnars, Lena AnderssonINRED DITT HEM MED PRAKTISK FENG SHUI

Grundkurs steg 2
Feng shui har sitt ursprung i naturen. Steg 2 är en dag full av insikt i hur inredningens olika material och former påverkar oss. De fem elementen och Yin och Yang är redskapen för att skapa vackra, harmoniska, hållbara miljöer för människan.
Datum: 15 november, 9.30 – 16.00

Kursledare: Isabel SpinnarsPERSONLIG STIL-FÄRGVart vill du komma?
Vad behöver du för att må bra? Vilka kläder och färger hjälper dig att nå dit? Inspireras till att se med nya ögon på dig själv. Låt ditt första intryck på andra människor bli precis så som du vill att de ska uppleva dig!
Datum: 22 november, 9.30 – 16.00

Kursledare: Lena Andersson


”Skönheten sitter i betraktarens öga ”

För presentation av våra kursledare se: www.kontrast.name Önskar du ytterligare information om kursen, kontakta respektive kursledare. Kursavgift för samtliga kurser: 950 kr. inkl. kaffe, lunch samt material.
Anmälan som är bindande, inbetalas senast två veckor före kursstart till, Lena Andersson bankgiro 320-2132.
Kursavgift återbetalas ej men vid ev. förhinder erbjuds plats vid senare kurstillfälle.


Enjoy, Jo

1 comment:

Lena said...

FANTASTISKT,KAN VI ANSTÄLLA DIG SOM LAYOUTARE OCH MARKNADSFÖRARE?

TUSEN TACK FÖR ATT DU LA UT DET PÅ ER BLOGG OCH GJORDE DET SÅ FINT.
DU ÄR BÄST!

KAN VI BOKA DIG TILL NÅGON KURS HOS OSS OM DU ÄR LEDIG NÅGON HELG.

THANK THANK THANK YOUUUUUUUU