2008/05/06

En alldelles vanlig TISDAG, eller?!Jo: Två barn som gick på samma dagis skilde sig markant från varandra. Den ene var optimist och den andre var pessimist. Personalen var så nyfiken på hur de kunde vara så olika, att de en dag bestämde sig för att utföra ett test för att som om de verkligen var så olika!
De tog med pessimisten till ett rum fyllt med leksaker och gömde sig sedan utanför och väntade på reaktionen. När pessimisten kom in i rummet tittade hon sig omkring och sade:

-Det måste vara något lurt med det här. Så här mycket leksaker brukar jag aldrig få. Undrar vad som är fel?

Efter att ha noterat detta tog de med optimisten till ett rum fullt med hästskit för att se om även hon kunde bli nerslagen. När flickan kom in i rummet log hon och började kasta hästskiten omkring sig. Personalen blev mycket överraskad och frågade flickan:


-Hur kan du vara så glad över att ditt rum e fyllt med hästskit?

-Med så här mycket hästskit, sa optimisten, måste det finnas en häst i närheten.
Det är pessimisten i oss som klagar på oljudet när Tillfället knackar på dörren


Idag körde jag 45min CORE på Hagabadet! Det är ett av mina favvis pass. Deltagarna är helt fantastiska o vi ger järnet tillsammans! Min älskade Mango var med idag o döpte passet till SPEEDY GONZALEZ, det ligger nog något i det...Just nu är jag TRÖTT på långa, långsamma, utdragna pass. Jag tänker: Kort, koncentrerat, hög närvaro, max prestation. Varför spendera timmar på gymmet när du kan vara klar på mindre än 45min (ja, jag lovar vi hinner med ALLT)! Ut i solen med mer, spread the LOVE! Kasta hästskiten flera meter upp i luften o hoppa så det skvätter i vattenpölarna (eller i ÄGGET här på Hagabadet :)


JUST DO IT1 comment:

Anonymous said...

Du är otroligt vis eller vad man ska kalla det. Gillar din historia om optimist/pessimist barnen.
Och din förklaring på vem du är var också helt underbar. Var bara tvungen att säga det, vi råkar dela en hel del åsikter&tycken om livet!

"The optimist ants must unite in order to conquer the pessimist elephant".

:) mvh, Emilio